Ακρωτήρι summer club

Ακρωτήρι summer club

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που ανταποκρίνεται στην έννοια του τέλειου clubbing, στην Ελαφόνησο, έχει μόνο ένα όνομα και αυτό είναι Akrotiri. Η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη, καθώς βγαίνοντας αμέσως από τα Ferry Boat, κοντά στην παραλία του Σίμου, θα συναντήσετε ένα πανέμορφο μαγαζί, που έχει χριστεί ως το πιο όμορφο θερινό στέκι αλλά και το απόλυτο hotspot. Τα όπλα του; Πάνω από όλα η απλότητα του χώρου, το φυσικό περιβάλλον με την σαγηνευτική ομορφιά της θάλασσας και έναν φρέσκο αέρα να διέπεται απλόχερα, αποτελούν μόνο λίγα στοιχεία για το Ακρωτήρι club. Η μαγεία αυτού του μαγαζιού, δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις, καθώς η ατμοσφαιρικές νύχτες και η απαράμιλλη θέα, συνθέτουν το πιο όμορφο φόντο, που μπορεί να πλαισιώσει τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Είναι η ιδανική πρόταση για να απολαύσεις το ποτό σου στην Ελαφόνησο, καθώς σε καθημερινή βάση προσφέρονται τα πιο δροσερά και ιδιαίτερα κοκτέιλς, από ειδήμονες bartenders, σε συνοδεια φυσικά με την καλύτερη και ανάλογη μουσική υπόκρουση. Το Ακρωτήρι, διοργανώνει συνέχεια special events, με διάσημους εκπροσώπους της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, να παρελαύνουν στο stage του, δίνοντας το προσωπικό τους θερινό στίγμα στα βράδια μας. Ασφαλώς ο χώρος ενδείκνυται, και για όποιου είδους εκδηλώσεις επιθυμεί ο πελάτης, αφού πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει η διοργάνωση και η επιμέλεια του event, κάτι μοναδικό. Αποτελεί σίγουρα ένα μαγαζί, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών και κατοίκων, καθώς ουσιαστικά προάγει ένα στυλ διασκέδασης που πρωταγωνιστεί ένα συνεχόμενο καλοκαίρι, και μια υπέροχη νότα χαλάρωσης που ο καθένας έχει ανάγκη.

Έτσι, και για αυτη την θερινή περίοδο, το akrotiri club Elafonisos, ανοίγει τις πόρτες του, βάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα, καθώς μοναδικός του σκοπός και φέτος θα είναι να βάλει φωτιά στα βράδια μας, και να μας προσκαλέσει όλους στην πιο όμορφη και απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία διασκέδασης, όπως άλλωστε κάνει πάντα.

Ώρες λειτουργίας: 23:00 - 06:00

Βαθμολογηστε την εμπειρια σας στο μαγαζι
Ακρωτήρι summer club
96 votes, 3.22 avg. rating (64% score)